Diensten
  • Registreer

IntCom introduceert met grote regelmaat nieuwe diensten, waarvan u als klant gebruik van kunt maken om uw internet site nog handiger, gebruikersvriendelijker of nog efffectiever te maken. Hieronder worden de diensten die in de schijnwerpers staan stuk voor stuk behandeld.

Webhosting

Sinds 1999 leveren wij webhosting op eigen internet servers. Wij hebben al een hostingpakket vanaf 9,95 euro per maand. Er zijn 2 pakketten beschikbaar; het basis- en het pluspakket. Het verschil tussen de 2 is het onderhoud van uw installatie.

  • Basispakket: 1 GB harddisk ruimte, ftp login en 5 GB traffic.
  • Pluspakket: het basispakket + updates van uw CMS software (Joomla, Drupal, Wordpress of Magento)

Voor het pluspakket geldt dat uw bedrijf geen omkijken heeft naar de updates aspecten van het CMS. De domeinnaam zit bij de prijs inbegrepen, net als statistieken van de bezoekers, e-mail adressen, wekelijkse backups van website en evt de database, uptime garantie van 98% tijdens kantooruren en er worden geen opstart- of contracts-kosten berekend.

Het basispakket daarentegen is voor de IT beheerder die alles zelf kan en wil instellen.

De kosten voor het basispakket zijn 9,95 euro, het pluspakket kost 14,95 euro per maand. Jaarlijks evalueren wij voor u welk pakket u nodig heeft en geven wij advies.

Ons adres:
Molensingel 97
2614 LC Delft
Openingstijden:
Maa. tot Vrijdag. 9 - 17 uur
Weekend 9 - 12 uur

Persoonlijk gesprek

Op deze website staat de informatie over ons bedrijf. Een veel betere manier om op de hoogte te raken wat wij doen en waarom is door een persoonlijk gesprek. Aarzel niet en bel naar 015 - 737 01 74

Maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde, en ook de bijbehorende internetsite is niet te vergelijken. Maatwerk bieden wij dan ook in alle gevallen aan: wij zijn zelf computers en we hebben ook geen alles in 1 oplossing. Iedere opdracht krijgt aparte aandacht.