Login
Register
Home
domeinnamen met korting

Domeinnamen voor 9,95 per jaar

.com, .nl, .be, .eu .... Domeinregistraties voor 9,95 euro ex btw per jaar, en dat niet alleen in het eerste jaar, maar jaar in jaar uit. Lees meer...

Joomla specialist

Wij zijn gespecialiseerd in de hosting van extra beveiligde Joomla sites. Bedrijven die onder andere Joomla! gebruiken zijn: McDonalds, Orange en de pizza hut.

Groene hosting

Onze servers draaien allemaal "in de cloud". Maar wel met eigen resources (dedicated processor, intern geheugen, netwerk) en ook gecertificeerd groen !

intcom webhosting

IntCom webhosting

IntCom is full service internet bureau en host, ontwikkelt en maakt websites vindbaar.

Het idee achter IntCom is dat bovenal de functionaliteit van de site centraal staat: een internetsite dient niet alleen om de buitenwereld te tonen dat u meegaat met de laatste technologische ontwikkelingen, maar vooral om op een nieuwe manier uw naamsbekendheid te vergroten en uw (potentiële) klanten een nog grotere service te bieden.


Hide content, images, modules, third party extensions, etc. very easily for different sized screens to make everything fit and look proportionate.


 

Lees meer...

betaalbare en betrouwbare webhosting

Openingstijden:
Maandag tot Vrijdag. 9 - 17 uur

Persoonlijk gesprek

Op deze website staat de informatie over ons bedrijf. Een veel betere manier om op de hoogte te raken wat wij doen en waarom is door een persoonlijk gesprek. Aarzel niet en mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde, en ook de bijbehorende internetsite is niet te vergelijken. Maatwerk bieden wij dan ook in alle gevallen aan: wij zijn zelf computers en we hebben ook geen alles in 1 oplossing. Iedere opdracht krijgt aparte aandacht.